اهمیت طراحی پیش از تولید و هنگام فروش

دماوند، حافظ جان و مال شما

تولید دنیا را می‌چرخاند. از فناوری پیشرفته‌ای که در هواپیما گرفته یا تلفن همراه وجود دارد تا عملکرد ساده‌ی مبلمان و ظروف، محصولات مصرفی و صنعتی نقش مهمی در زندگی روزمره دارند. با این حال، قبل از اینکه این محصولات به خانه و مشاغل ما وارد شوند، باید مراحل حیاتی مربوط به توسعه محصول را دنبال کنند.

طراحی صنعتی به ایجاد ارزش در محصولات با مدیریت و توسعه عاقلانه می‌پردازد. طرح‌های صنعتی برای بهینه‌سازی فرآیند تولید محصول با بهبود نقاطی که می‌توانند فروش را تعریف کنند دنبال می‌شوند. در واقع، طراحی صنعتی ثابت می‌کند که یک انتخاب عالی برای کار بر روی اهداف با توسعه محصول انجام شده برای یافتن راه حل‌های مناسب برای مشکلات است. هم‌چنین طرحی که پس از تحقیقات صنعتی ایجاد می‌شود برای بازاریابی، برندسازی و ارائه یک زندگی خوب به کاربر نهایی است.
نقش طراحان صنعتی در توسعه محصول چیست؟

طراحان صنعتی، جنبه‌هایی از محصول را که با کاربر ارتباطات عاطفی برقرار می‌کنند به وجود می‌آورند. آنها تمام جنبه‌های طراحی محصول از جمله فرم، ابعاد و عملکرد را به یکدیگر مرتبط می‌سازند تا برای کاربر بهترین تجربه ممکن را خلق کنند. آن‌ها همچنین طرح‌های بصری قابل توجهی را خلق می‌کنند که می‌توانند در برابر محک زمان دوام بیاورند. هم‌چنین اطمینان حاصل می‌کنند که طراحی محصول به لحاظ ارگونومیکی برای کاربر مناسب است. این امر شامل نحوه ارتباط کاربر با عملکرد، رابط کاربری و یا زندگی با محصول است. این جنبه‌ها در فرآیند توسعه محصول نیز بررسی می‌شوند.

میزان موفقیت طراحان در این امر اغلب می‌تواند موفقیت یک محصول در بازار را تعیین کند. سازمان‌هایی که طراحی صنعتی را به مراحل آخر چرخه‌ی مهندسی یا کاملاً بیرون از آن واگذار می‌کنند، موفقیت را در بازار مشتری‌-محور جست‌وجو می‌کنند. طراحان صنعتی با چالش‌های متعددی مواجه هستند. زیرا تولیدکنندگان با رقابت بیشتر و چرخه‌های توسعه، سریع‌تر از همیشه مواجه هستند. در کنار این، تعداد مصرف‌کنندگان افزوده و رقابت جهانی همچنان افزایش می‌یابد. تیم‌های طراحی و مهندسی به طور فزینده‌ای از لحاظ جغرافیایی گسترش می‌یابند و عناصر طراحی و فرآیندهای مهندسی اغلب برون سپاری می‌شوند.

جهانی شدن به این معنی است که طراحان صنعتی اکنون باید هم عوامل انسانی و هم جمعیت شناسی را در مرحله طراحی در نظر بگیرند. آنها نه تنها باید شکل‌ها و اندازه‌های بدن، جنسیت و محدوده سنی متفاوت را در نظر بگیرند، بلکه هنگام ارائه خدمات به مخاطبان جهانی، فرهنگ‌ها، انتظارات، زیرساخت‌ها، باورها و ترجیحات متفاوتی نیز وجود دارد که باید مدنظر قرار دهند.

به منظور ارائه طرح‌های نوآورانه که کاربردی، قابل انعطاف و مقرون به صرفه هستند، طراحان صنعتی با نیازهای همه ذینفعان اصلی در سراسر چرخه عمر محصول، از جمله مدیریت اجرایی، بازاریابی، مهندسی و تولید، کار می‌کنند. یک طراح صنعتی باید بتواند گزینه‌های متنوع و انعطاف پذیری زیادی را از خود ارائه دهد، و به طور دقیق با مهندسین کار کند تا نحوه مدیریت هزینه‌ها را از طریق تکنیک‌های تولید، مواد یا عملکردها مدیریت کند.

اهمیت-طراحی-صنعتی-در-توسعه-محصول برای دستیابی به این هدف، طراحی ظاهری (استایلینگ) و طراحی صنعتی باید در اوایل فرآیند توسعه محصول انجام شوند. این امر باید قادر به تغییرات مکرر باشد، زیرا فرصت‌های جدید و الزامات جدید ایجاد می‌شوند. طراحی منحصر به فرد و طراحی ظاهری (استایلینگ)، برای شرکت‌ها، تقریبا در تمام صنایع مزیت رقابتی قابل توجهی را به خود اختصاص می‌دهد. اما در بازارهای امروز، فرم، ابعاد و عملکرد به همان اندازه اهمیت دارند، زیرا عوامل حیاتی هستند که تعیین‌کننده تجربه مثبت مشتریان در هر بار استفاده از محصول‌اند. موثرترین راه برای رسیدن به این هدف این است که روند طراحی صنعتی به شدت در چرخه عمر محصول توسعه یابد.

اهمیت طراحی و نقشه کشی صنعتی در گاوصندوق سازی

نقشه‌کشی صنعتی به عنوان ابزاری اساسی در طراحی و تولید محصولات، دارای اهمیت زیادی است. این فرایند به مهندسان و طراحان کمک می‌کند تا ایده‌ها و مفاهیم خود را به صورت بصری و دقیق بیان کنند. در ادامه به برخی از مزایای کلیدی نقشه‌کشی صنعتی اشاره می‌شود:

### ۱. تسهیل ارتباطات
نقشه‌ها به عنوان واسطه‌ای بین طراحان، مهندسان و تولیدکنندگان عمل می‌کنند و اطمینان حاصل می‌کنند که همه افراد در یک پروژه درک مشترکی از طراحی دارند.

### ۲. دقت و جزئیات
نقشه‌کشی صنعتی امکان ارائه جزئیات دقیق از ابعاد، مواد و فرآیندهای تولید را فراهم می‌آورد، که این امر به کاهش خطاهای تولید کمک می‌کند.

### ۳. برنامه‌ریزی و مدیریت پروژه
این ابزار به مدیران پروژه کمک می‌کند تا زمان‌بندی، منابع و هزینه‌ها را به‌طور مؤثرتری برنامه‌ریزی کنند.

### ۴. تسهیل فرآیند تولید
وجود نقشه‌های دقیق به تولیدکنندگان کمک می‌کند تا فرایند تولید را بهینه‌سازی کرده و به کیفیت بالای محصولات دست یابند.

### ۵. استانداردسازی
نقشه‌کشی صنعتی به ایجاد استانداردهایی برای طراحی و تولید کمک می‌کند که می‌تواند به بهبود کیفیت و کاهش هزینه‌ها منجر شود.

### ۶. تحلیل و ارزیابی
با داشتن نقشه‌های دقیق، امکان تحلیل و ارزیابی طراحی‌ها قبل از تولید واقعی وجود دارد که می‌تواند به شناسایی مشکلات و بهینه‌سازی طراحی‌ها کمک کند.

اما نکته مهم ایجاست که طراحی و نقشه کشی صنعتی چه سودی برای خریدار دارد !!!

1- در مرحله اول شما به عنوان مشتری میتوانید قبل از شروع تولید فیزیکی سفارشتان جزء به جزء مرحله نهایی را ببینید و کارتان را از نظر بصری بررسی کنید.

2 – شما میتوانید در صورت تمایل سفارشتان را با هزینه بسیار کمتر ازروش سنتی تولید ، شخصی سازی کنید و به عنوان مثال در ابعاد ، شکل ، رنگ و… سفارشتان تغییراتی ایجاد کنید.

3 – در شکل هندسی سفارش خود تغییر ایجاد کنید!! به طور مثال به جای گاوصندوق آسانسوری مستطیل شکل میتوانید گاوصندوق هایی با اشکال L ، C و … از ما بخواهید

4 – با توجه به اینکه پیش از تولید شما به نسخه مجازی و شماتیک کار و همینطور که در عکس ها میبینید از نظر بصری به نسخه ای بسیار نزدیک به نسخه نهایی دسترسی دارید میتوانید انتخابی بسیار راحت تر و با خیال اسوده تر داشته باشید.

در نهایت، نقشه‌کشی صنعتی به عنوان یک ابزار کلیدی در تمامی مراحل طراحی و تولید، نقش مهمی در موفقیت پروژه‌ها ایفا می‌کند.

اشتراک در فیسبوک
اشتراک در توییتر
اشتراک در پینترست
اشتراک در واتس آپ

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های ضروری مشخص شده اند *

ارسال نظر